Kaffe och ont i fötterna

Jag sitter som vanligt på Starbucks och är på datorn medans Louise är på sin "Fashion course". Jag går och lämnar CV till diverse butiker och cafén, men ibland måste man ta en paus efter att ha gått några timmar i sträck. I London är verkligen Starbucks ens räddning och sista hopp om man mår dåligt. Köper man ett Starbuckskort för ca £5 så har man tillgång till deras gratis Wifi och får kaffe för £1. Jag har nog varit på Starbucks kanske 3 ggr varje dag medans Louise leker fashion och utan det hade jag inte klarat mig. Det är kul att bara sitta och lyssna på folk som pratar engelska. De har en helt annan melodi när de pratar, svenskarna är mer monotona och har samma ton hela tiden. Jag funderar helt seriöst på att börja spela World Of Warcraft så har jag allting all set på Starbucks.
Jag har nog aldrig sett så många fikusar på en och samma dag någonsin förut. De flockas på gatorna och de är stolta över det. Det är nästan så att de borde ha ett eget område i London, ... Ahh visst ja, de har de ju, det heter Soho. Detta området har sjukt mysiga gator likt stora delar av resten av centrala London, bara det att varannan affär man går förbi står det en lönnfet eller väldigt spinkig kille med stor urringning och färgglada kläder/hår med lillfingret i munnen och scannar en, uppifrån och ner.. fram och tillbaka.. Det är förvånansvärt nog här som Louise går sin kurs i mode..

Well det har iaf gått bra för mig hittills med jobbsökandet, så jag kan nog ta det lugnt tills när Louise har slutat om typ en timme så kan vi gå jakt båda två. Vi bor för närvarande i en mysig lägenhet I Crystal Palace som en vän till oss äger, men nästa vecka på måndag flyttar vi in i vår riktiga lägenhet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0