x2

hahahahaha, okej tydligen försvann inte det inlägget två inlägg ner. men jag har kvar det, ni får helt enkelt läsa om det två gånger ;)

vår lägenhet

jag skrev ett inlägg innan men det bara försvann :( men, jag har varit sjukt duktig tjej, och flickvän, idag. idag, på min lediga dag har jag: fixat intervju för ni-nummer nästa vecka, pratat med tre olika idioter på handelsbanken över telefon (från mitt svenska simkort dessutom, eftersom de har 08-nummer som jag inte kan ringa från mitt uk-sim), städat HELA lägenheten, diskat, tvättat OCH möblerat om! jag har även gått till shoppingcentret här i närheten för att jag skulle köpa dammsugare, men det var stängt :(
men nu när vår lägenheten är fin och ren (dock inte dammsugd) så tänkte vi visa lite bilder!
om man går in genom dörren ser det ut såhär:
om man ser vänder sig mot höger så kommer man till toan.
och om man vänder sig till vänster om ingången ser man massa speglar och våra jackor etc. etc.
här ser man våran dörr där jag har skrivit en lapp om att vi inte ska glömma att stänga av varmvattnet, släcka lämporna eller stänga fönstren innan vi går.
om man går vidare in i lägenheten har man köket till höger.
och ännu längre in kommer man till vardagsrummet!
till höger i vardagsrummet ser det ut så här!
och om man går bort till soffan så ser vardagsrummet ut såhär om man kollar till höger mot vårt matborg.
och såhär om man kollar rakt fram mot stegen till sovloftet.
om man går upp på sovloftet så kan det se ut såhär, men mer får ni inte se för vi förvarar en massa skit där också, som de som bodde här innan oss lämnade som vi ska lämna visa för foxtons, när de väl kommer hit som lovat i kontraktet....
ganska dåliga bilder, jag vet.. men de är tagna utan blixt, här är ganska mörkt fast alla lamporna är tända plus att min kamera är ju ingen systemkamera precis... hehehe. men för att ni ska förstå hur duktig jag har varit kan jag visa hur det såg ut innan..
och blommor jag fick av erik på min födelsdag... hahahah
men det var vår lilla mini-lya. erik är i duschen just nu, snart ska jag också gå och duscha. sen ska vi fixat lite att äta och sen sova relativt tidigt eftersom vi både ska jobba imorgon. 12-21 för mig, huuuu.

Utkast: Okt. 19, 2010

va fan är det för idioter som jobbar på handelsbanken här i london? ahhhh, får vem som helst jobb på bank eller? då ska jag fan sluta på mitt jobb där jag stressar sönder och börja jobba på en bank där man tjänar 1000 gånger mer men tydligen inte behöver använda hjärnan alls och istället chilla på kontoret som är asfint och ligger på högsta våning med utsikt över hela london. dessutom kan man inte ringa från mitt uk-sim eftersom vissa företag här har 08-nummer och det kan man inte ringa från kontantkort här utan jag måste sätta i mitt svensk simkort och sitta i en halvtimme med någon idiot för 1000 gången för att han tillslut ska dra slutsatsen att jag antagligen behöver en ny pinkod för att kunna logga in på min internet banking och då ska ringa igen när jag fått det på posten så han kan hjälpa mig? ibland undrar man....
eheh, men nu ska jag inte vara bitter! har varit ledig idag så har fixat intervju för ni-nummer (för att slippa betala emergency tax, och betala vanlig skatt, 20 %, istället. yeay!) nästa vecka. har även då suttit i telefonen men idioterna på handelsbanken. har nu städat hela lägenheten (!!!!) och ska ta tag i disken nu och sen ut och köpa en ny dammsugare eftersom vi har lyckats ta i sönder den som va här... hehehehe. ska även försöka hitta ett par nya (sköna) byxor som jag kan jobba mina mördarpass på jobb i. mja, det var väl det. om en timme slutar erik fast han kommer inte vara hemma på några timmar ändå eftersom de får vara kvar där i typ en timme (obetalt) och städa och sen tar det typ en timme att ta sig hem. så ska vi äta och sen sova "tidigt" (dvs. typ vid tolv, senast 2 - behöver sova 8 timmar och ska upp tio, meheh) för att jobba imorgon. och sen jobba i FYRA dagar :( ska försöka lura med erik till ikea på söndag eftersom vi mååååste fixa mer förvaringsutrymmen, haha vuxet! känner att vi bara fixar fler och fler vuxenpoäng för varje dag som går. vi har köpt kaffekokare också!! för 7 pund! haha, buget <3 och nu ska jag fixar dammsugare! mamma, du måste vara liiite stolt?
hursomhelst, disken kallar på mig. AWESOME!
xoxo ;) ;) ;) ;)


Mycket som händer

Det har varit väldigt mycket som händer nu på sistone. Det är inte precis så att man bara kan sätta sig på ett plan till London, gå in i sin favoritaffär och börja jobba där direkt. Den här veckan har handlat väldigt mycket om papper, möjligheter och förändringar. För det första så fick Louise jobb hos ingen mindre än Miss Selfridge!! Det ligger precis på Oxford Street, som är den mest besökta gatan i hela London. Den där Louise fyllde också år i söndags. Stor Louise nu. Sedan har jag försökt skaffa bankkonto, NI-nummer osv. Vi har också skaffat el, vatten och internet den här veckan. Så det har varit väldigt mycket att tänka på den här veckan.
Jag kände att mitt jobb på Pret A Manger ändå var helt okej fram tills Louise fick jobb hos Miss Selfridge, nu börjar jag känna att jag egentligen skulle kunna få något mycket bättre och roligare än att bara göra kaffe och städa hela dagen. Inte för att jag tror att jag är så mycket bättre än Louise...... inte alls..... inte alls.... hehehe... he.. he. h. Näe, jag tror att jag stannar där ett tag till, vi får ju gratis mat :D!

Några bilder från veckan:

RSS 2.0