jobba

som sagt, dålig uppdatering. erik gör ju inte mycket för att förbättra det heller ;)
men som jag skrev innan kom mamma, pappa och calle förra veckan!
tisdagen: de kom, kollade på vår lägenhet. sen gick vi lite i stan och åt på restaurang.
onsdag: jag jobbade. åt lunch och middag med dem. sen gick vi till en glassbar.
torsdag: jobbade, och åt lunch med dem.
fredag: jobbade, åt lunch och middag med familjen och var på en glassbar tror jag?
lördag: jobbade, åt lunch och middag med familj. (hahaha, ser ett mönster?)
söndag: brunch i camden, sen gick vi lite där. åkte båt till paddington och åkte till brick lane och sen sa vi hejdå. och jag gick på staff-meeting aka. personalmöte.
mysigt att träffa familjen fast vi inte hann ses jääättemycket eftersom mitt jobb :( men vi kanske ses till julafton eftersom vi funderar på att sticka hem under några dagar då!
sen i måndags så jobbade jag och sen så kom jag hem och sov typ. så är våra liv här i london de dagarna vi jobbar, haha. kul! sen i tisdags så städade jag lite där hemma och sen stack jag till brick lane och möte upp victoria och josefine. gick runt där, men jag hittade inget. (eller jo, men jag har blivit snål). sen åt dem mat, och sen gick vi och fick lite gratis fika hos erik. mehe. igår jobbade jag till tio, och idag också. kulkul. imorgon jobbar jag också till tio. emilia kommer också imorgon så erik ska möta upp henne när han slutat. sen ska vi nog bara hänga här hemma för jag jobbar på lördag också. sen får vi se vad lördagen har att erbjuda. jag har STORA planer, hähä. men eftersom emilia läser kan jag inte skriva ut det, hemliisssss. men erik och emilia ska hänga under dagen på lördag. hahaha, kul! ;) nu ska jag plocka undan lite och sen sova. erik sover för längesen för han börjar åtta imorgon = ska gå upp sex. alltså, om 4,5 timme. synd om honom. själv börjar jag ett imorgon, hähä! ;););) fast slutar som sagt tio........ nattti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0