uppdatering av livet

börjar varje inlägg med dålig uppdatering så varför bryta ett vinnande koncept? hehe!
förförra veckan kom som sagt emilia på fredagen på kvällen. sen på lördagen hängde hon och erik medan jag jobbade. direkt efter jobb stack vi hem till victoria och josefin där vi drack lite vin med jenny, albin och en av jennys kompisar. sen åkte vi till camden där vi möte upp julia, ida, carolin och hennes kompis. jag, victoria och emilia stod på listan på en klubb vilket de andra inte gjorde (vilket betydde att det var mer eller mindre omöjligt för de andra att komma in) så vi stack till blues kitchen istället, där vi ätit brunch två gånger innan. de har typ bar/klubb/live-musik där annars. mycket trevligt, fast julia, ida, carolin och hennes kompis kom inte in för det trängde sig en massa och de orkade inte vänta och ville hem osv..... men men, nästa gång! sen på söndagen så jobbade erik, så jag och emilia åkte till brick lane, åt på breakfast club, gick lite i affärer osv. sen kom vi till pret och väntade på att erik skulle sluta. på måndagen jobbade erik, och vi åkte till två olika skolar och kollade på hur de var. på tisdagen kollade vi också på skolor. sen åkte emilia till flygplatsen och jag möte upp victoria för fika. sen fick jag ett samtal av emilia som berättade att hennes flyg var inställt pga. dimman. så hon fick sova hos oss en natt till. på onsdag morgon åkte hon hem istället, och erik och jag jobbade, lika så på torsdag och i fredags. i lördes jobbade jag och min kalas-kille (som han kallar sig själv) städade! woho! igår så städade vi lite mer (jag städade toan, fyyyyfan vad äcklig den var innan!!!). sen vid fyra kom vivi och mark hit för lite middag (de vi bodde hos den första veckan i london) mycket trevligt och vår mat blev bra ;) sen gick de vid sju och vi var sjuuukttrötta, haha! men vi plöjde genom några madmen-avsnitt. idag har vi både jobbat, och.... (trumvirvel) BOKAT BILJETTER HEM ÖVER JUL!!! mellan den 24 till 27 kommer vi befinna oss på svensk mark! dessutom fick jag veta att man får dubbelt betalt när man jobbar 1a januari, vilket jag gör!!!! :) imorgon är jag ledig så ska ta i tu med disken och sen gå till wood green för att köpa strumpbyxor (viktigt) på primark = billigt. och sen kanske hitta något på topshop och topman, har ju 25 % nu :D så är livet för oss iallafall, hur är allt hemma? pusssssss

two months!

föresten, imorgon har vi bott i london i två månader! long time no see? where are you? julia, maja, mormor och morfar? när kommer ni???? tydligen är ju två månader för mycket för emilia eftersom hon kommer hit dagen i ära ;)

jobba

som sagt, dålig uppdatering. erik gör ju inte mycket för att förbättra det heller ;)
men som jag skrev innan kom mamma, pappa och calle förra veckan!
tisdagen: de kom, kollade på vår lägenhet. sen gick vi lite i stan och åt på restaurang.
onsdag: jag jobbade. åt lunch och middag med dem. sen gick vi till en glassbar.
torsdag: jobbade, och åt lunch med dem.
fredag: jobbade, åt lunch och middag med familjen och var på en glassbar tror jag?
lördag: jobbade, åt lunch och middag med familj. (hahaha, ser ett mönster?)
söndag: brunch i camden, sen gick vi lite där. åkte båt till paddington och åkte till brick lane och sen sa vi hejdå. och jag gick på staff-meeting aka. personalmöte.
mysigt att träffa familjen fast vi inte hann ses jääättemycket eftersom mitt jobb :( men vi kanske ses till julafton eftersom vi funderar på att sticka hem under några dagar då!
sen i måndags så jobbade jag och sen så kom jag hem och sov typ. så är våra liv här i london de dagarna vi jobbar, haha. kul! sen i tisdags så städade jag lite där hemma och sen stack jag till brick lane och möte upp victoria och josefine. gick runt där, men jag hittade inget. (eller jo, men jag har blivit snål). sen åt dem mat, och sen gick vi och fick lite gratis fika hos erik. mehe. igår jobbade jag till tio, och idag också. kulkul. imorgon jobbar jag också till tio. emilia kommer också imorgon så erik ska möta upp henne när han slutat. sen ska vi nog bara hänga här hemma för jag jobbar på lördag också. sen får vi se vad lördagen har att erbjuda. jag har STORA planer, hähä. men eftersom emilia läser kan jag inte skriva ut det, hemliisssss. men erik och emilia ska hänga under dagen på lördag. hahaha, kul! ;) nu ska jag plocka undan lite och sen sova. erik sover för längesen för han börjar åtta imorgon = ska gå upp sex. alltså, om 4,5 timme. synd om honom. själv börjar jag ett imorgon, hähä! ;););) fast slutar som sagt tio........ nattti!

-

mja, vi är ju inte så himla bra på att att uppdatera här men det händer så mycket så bloggen glöms bort. vad har hänt sen sist då? vi har jobbatjobbatjobbat typ. känns som jag börjar komma in i jobbet men det är SÅ stressigt hela tiden. men börjar lära känna människor där och så, så det blir ju roligare då.
i fredags jobbade vi både och sen gick vi till någon bar/klubb med eriks jobb för en kille där skulle sluta som erik hade bondat med, så lite tråkigt för erik ju. sen så jobbade jag i nio timmar dagen efter, och när jag slutat möte jag upp erik så gick vi till govent garden och möte upp victoria (en svensk tjej jag jobbar med) och hennes kompisar. så gick vi till en bar där vi också möte eriks kompisar. efter några drinkar drog vi till en klubb där vi lätt var bland de yngsta. haha, men det blir ju vad man gör det till och vi hade riktigt roligt! lagom trötta var vi ju när vi kom hem vid halv sex efter en buss tur. jag hade trotts allt varit uppe i nästan ett dygn!
igår hade jag en överraskning till erik. jag drog med honom till camden town där jag bjöd honom på brunch på ett blues cafe/restaurang/bar. jättegott, men även dyyyrt! men värt :) sen gick vi runt i camden i några timmar. sen kom vi hem och sov någon timme eftersom vi bara hade sovit i sex timmar under natten. (TVINGADE upp oss eftersom de bara serverade brunch under en viss tid). sen lagade erik mat, så kollade vi på några avsnitt och somnade ganska snabbt sen.
idag fick jag inget extrapass på jobb, vilket betyder att jag bara jobbar 30 timma denna veckan. sjuktskönt, men förlorar ju pengar på det. men istället ska jag ta tag i den SJUKA diskhögen vi har i köket. jag har jobbat till tio/elva denna veckan, dvs. att jag kommer hem runt tolv varje dag och vi har inte riktigt orkat med att ta tag i det helt enkelt. så, nu ska det diskas!
vår diskhög:
imorgon kommer mamma, pappa och calle hit. de landar klockan nio och ska ta tunnelbanan till oss så jag ska möta dem runt elva! det ska bli kul att träffa dem, synd bara att vi bara har heldagar tisdag och söndag (då de åker hem dessutom) eftersom jag jobbar ons-lör :( but, what to do?
men som sagt, disken. sen om typ tre timmar ska jag möta upp erik vid tunnelbanan så ska vi handla mat!
hejhej!

RSS 2.0